I´m blessed

Känner mig ’blessed’ att leva det liv jag lever. Att just jag har förmånen att leva i den här kroppen och med de ljuvligaste människor omkring mig. Livet är gott och ju mer jag tänker på det desto mer gott uppenbarar sig att vara tacksam över. Och den största tacksamheten har jag över hindren jag mött på i livet, de gånger jag varit sjuk, när jag kämpat med inre demoner, energitjuvarna längs min väg och de gånger jag försatt kurs och kört fast i diket längs livsvägen. Alla snedsteg och stukade fötter.

Vad vore mitt liv idag utan dessa upplevelser, ja utan dem vore jag inte ett dugg tacksam det kan jag lova.

Det finns väl inget så gott som att tillfriskna efter sjukdom eller att resa sig efter ångest och känna glädje igen. Att möta ett leende och vänliga ord när man upplevt sig utanför och ensam. Att känna spring i benen efter en lång trötthet. Att känna hopp efter förtvivlan. Att efter modet att lämna det gamla öppna gudomliga dörrar mot det nya. Att efter allt slit inse att det mesta är omhändertaget.

Livet är bra och det blir bättre och bättre dag för dag. Jag påminner ofta mig själv om att vara en livsjutare. Att jag är en livsnjutare. Jag tror helt och fullt på att anledningen att vi är här är för att just njuta av det vi upplever, njuta tack vare den kropp vi lever i och njuta av relationen till varandra.

La dolce vita!

 

 

 

3 kommentarer till “I´m blessed

  1. Lena Landby

    Ja visst är det helt underbart fantastiskt Sofia!!

    …jag har hela dagen känt exakt samma enorma tacksamhet för allt och mina motgångar har gjort att jag är den jag är idag och kommit exakt dit jag ska komma och din blogg idag kändes som om jag läste om mig själv. Ett lyssnande inåt och på min kropp då jag varje dag går djupare och djupare i mig själv – intemedvetet, men kroppen svarar mig på min önskan för 2,5 år sedan: Att fejsa mina rädslor och jag är såååå glad att jag genomgår det idag och jag ser ett sammanhang i allt och den osynliga underbara väven sträcker sig till mina familjemedlemmar, nära, överallt i landet, världen och Universum.

    Tack för att jag mötte Dig <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *