Barn på jobbet

Instämmer helt med Sanna Lundell, här kan du läsa hennes text på Aftonbladet.

Är det något jag ångrar och dagligen strävar efter att gottgöra så är det min stress under småbarnsåren. Att jag inte kom till ro under mammaledigheten utan istället köpte mig en konkurshotad träningsanläggning för att jag ”tyckte jag behövde ha något att göra”… jag ångade på med bebis under armen och kalendern fullbokad. Levde det liv jag (egot) ville leva. Vågade inte stanna upp och känna in mina egna behov och än viktigare barnens behov.
Tacksam att Livet gav mig ett wakeupcall och jag har haft modet och framförallt förståndet att göra annorlunda den senaste 6 år. Nu är min ambition att vara en Snigelmamma, en sådan som tar sig tid ~ det är jag skyldig mig själv och mina barn. Det är den vackraste gåvan jag kan Ge mig själv… närvaro med dem ♡ ♡ ♡

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *