Dag 3

Det går oväntat bra att låta bli smörgåsarna. Jag trodde innan att jag skulle få problem med att välja något annat att äta, tex tycker jag det är så gott med smörgås och kaffe på morgonen OCH på eftermiddagen OCH ibland även på kvällen, men det har gått bra. Jag äter gröt, omelett eller fruktsallad …. och så äter jag mörk choklad, hmmm! Tänker att nu när jag ätit upp en hel chokladkaka (90 % dock) på mindre än tre dagar så kanske det är bra att ta bort det med, i alla fall i veckorna, det verkar ha blivit ett substitut och det innehåller ju trots allt en liten mängd socker. Så det är min plan. Säger inte att jag följer den, för nyss klämde jag in två bitar till kaffet innan jag satte mig för att skriva det här inlägget.

Mat hit och dit, jag känner ändå att det hänt nått inom mig, i min hjärna. Jag känner det precis som när jag bestämde mig för att bli vegetarian jan 2011 att det bara finns en väg att gå. Jag känner mig målmedveten och stark även om jag inte kommer att vara manisk och besatt av detta. Jag vill finna en sund och hälsosam väg, så som jag gjort med den vegetariska kosten.

Jag ser på mig själv med mer glädje och kärlek i spegeln. Jag är glad åt mitt nya sunda val och jag känner mig smalare redan även om det inte syns på kroppen eller vågen så ser jag mig själv smalare i mina egna ögon. En härlig känsla!

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *