Deepeningkursen i Indien

Sinnesro, frid och ett inre leende har fyllt mig under mina 14 dagar deepeningkursOneness University i Indien. Jag är så oerhört tacksam att jag funnit Oneness, att jag givits möjligheten att åka till Universitetet två gånger inom bara 5 månader, att min fantastiska livskamrat och vän Nogge stödjer mig så totalt och tar tjänstledigt under mina resor och är hemma heltid med barnen. Livet är gott, det är magiskt och tackvare Oneness har jag äntligen förstått att se det och framför allt att hur att leva det. Leva utan lidande, smärtor, rädslor, stress och villfarelser (alltså leva genom sinnet) och istället leva fullt ut med själen (det gudomliga, the divine within… vad vi nu vill kalla den eviga livsenergin) och det är då, när vi möter det gudomliga inom som det en dag svänger om – livet ses ur en annan synvinkel, livet ses som det är, som det visar sig i stunden. Det är så enkelt och det är så magiskt och ändå har vi människor trasslat in oss i illusionen av vad vårt sinne hela tiden matar oss med, repetetiva minnen från förr eller en otröstlig längtan till framtiden. Att leva med hjärta/själ är att leva i stunden. Jag vet att det är en uttjatad sägelse men det är sant, det blir så himla uttjatat och urvattnat eftersom vi aldrig lyckas med det. Vi får liksom inte till det, jag fick i alla fall inte till det innan jag kom i kontakt med Oneness. Jag behövde deras oerhört pedagogiska lektioner, meditationerna, processerna och jag behövde framför allt se mig själv maktlös att ta mig dit själv (alltså genom sinnet) och be om hjälp. Be min gudomlighet inom (hjärta, själ, divine, Gud) att ta mig dit.

Nu är jag där och jag vet att jag skrivit det förut men jag vill gärna skriva det igen, sökandet är över. Jag är hemma. Jag har inget tomrum kvar. Det finns inget gnagande inom mig som är otröstligt och gapar efter mer. Det är fullt. Eller så är det helt tomt. Det är fridfullt i alla fall vill jag lova. Jag är så totalt tillfreds med stunden. Med det som är.

Givetvis vill jag dock tillbaka till Indien. Givetvis. Det jag menar med att sökandet är över är att tomrummet är borta, det behöver inte fyllas med socker, mat, shoppning, kaffe, andligt sökande… what ever nå mer. Jag vet vad jag sökte och jag har funnit det. Jag sökte mig själv. Men eftersom jag var så fullkomligt identifierad med sinnets identitet så förstod jag inte vad jag sökte, jag tyckte jag hade allt, ändå ville jag ha mer och ju mer jag fyllde på desto mer smärta fick jag utstå. Det är som att springa som en galen hund och jaga sin egen svans. Jakten tar aldrig slut. Men det tog slut, när jag slutade se mig som en hund med en svans och istället började se mig själv som full av energi, livsenergi, att jag liksom du, liksom träden, fåglarna, gräset, planeterna är ett. Själen är evig och den genomsyrar oss alla. Eller sanningen är att den är oss alla. Och när den poletten dimper ner, på riktigt, då blir livet inte detsamma nå mer även om det är exakt som förut som det alltid varit.

Chennai India Taxidriver welcoming

Sofia Savita Norgren Golden Age

Sovsalen Campus GC2

Meditationshallen Kråkan

Murarens verktyg Transport

Trädgårdsskötsel Beauty of India

Happy dinnerhallguard Bhagavan bike

Campus dog Sunmeditation

Närvaro Oneness Templet

Lunchrast Beauty

Sunrise Offerings

Magic Last morning

 

4 kommentarer till “Deepeningkursen i Indien

 1. Savita

  Helene fina, känslan kommer, jag lovar!
  Kom ihåg att ge och ta emot många många (… många) Oneness Blessing (deeksha), det är inte sinnet som kan ge oss känslan, den ges via hjärtat/själen. Och deeksha försätter dig i direktkontakt med ditt högre jag, din själ. Boosta på, är mitt råd 😉

  Och jag vill verkligen rekommendera OM (Oneness Meditationerna live på nätet) som är en stark och kraftfull deeksha via ögonen. Här finner du tiderna, finns flera om dagen/dygnet.
  http://www.onenessmeditationevents.com/

  Kärlek & Solsken

 2. Helene

  Jag förstår vad du säger men har ännu inte hittat känslan. Men processen har i alla fall startat….. Tack för att du vill dela med till mig av dina tankar och insikter. Kram

 3. Gunilla

  Härliga ljuvliga bilder!
  Tack för att du delar och berättar om din resa <3
  Ljus och Kärlek till dig <3

 4. Monika Haglund

  Vilka underbara bilder Fia och du strååååålar som solen själv.. blir så otroligt berörd. LYCKA i själen. Tack för att du delar och påminner <3
  Kärlek <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *