Ge sig hän

Bloggen kan komma och halta ett tag, jag tränar mig på att lämna över mig själv till Livet mer och mer och då vet man aldrig vad som händer, andan (läs: anden) kanske faller på åt annat håll. Det är mycket som pockar på inom mig och vill ut och jag ser hur mitt kontrollsystem står och granskar och håller emot. Vågar liksom inte ge sig hän helt och fullt. Så jag utmanar rädslan som vill ta spjärn att istället öppna och släppa fram…

Därav tillåter jag mig att ha mindre måsten och mer frihet – så att jag kan omfamnas av kreativiteten när den flödar.

 

2 kommentarer till “Ge sig hän

  1. Eva

    Lycka till:) OM jag också kunde våga gå emot rädslan mer , är som i en bubbla ,ibland så frustrerad att jag bara inte får ngt gjort,fast jag vet att man ska vara ibland och försöker släppa alla måsten,
    ha det gött

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *