Indien

Dagarna går och resan närmar sig. Om 16 dagar är det avfärd mot Calcutta. Den värsta nervositeten har lagt sig, iallafall för stunden. Nu är mitt största bekymmer om vi hinner få Visum tills dess. På onsdag åker jag till Stockholm och träffar Henric som skall filma dokumentären. Och så går vi tillsammans och ansöker om Visum. Sen är det väl bara att hålla tummarna.

Henric och jag känner ju inte varandra alls, visste inte ens om varandra för 1,5 vecka sedan och nu skall vi göra denna strapats ihop – tänk vad livet för en bara man vågar släppa taget och följa med.

Jag är så tacksam för att Tidningen FalunBorlänge vill låta mig skriva om min resa, dom kommer lägga in en text innan resan och sen följa mina dagboksanteckningar under resan och dessa publiceras i julinumret.

Även det härliga teamet på Centralen RadioDalarna vill följa mitt äventyr och på tisdag (8 juni) kl 10.00 skall jag vara i radiostudion och berätta om resan.

Jag är så tacksam och lycklig!

Happy Fia

 

4 kommentarer till “Indien

 1. Christina Johanssson

  Du är för härlig, jag önskar att mitt flöde får följa ditt på vägen – Storkram snygging!

 2. Jennifer

  Det låter så härligt Sofia, beundrar dig för ditt mod. Ser fram emot tindningsrepotaget och ska försöka se till att jag kan sitta på kontoret och knappa in rätt radiokanal på tisdag =).

 3. Fia

  Tack för det Ingegerd – jag coachar dig gärna att ”följa flödet” -det är jag jättebra på 😉
  Kram på dig

 4. Ingegerd Lundgren

  När du kommer hem vill jag gå på kurs hos dig och lära mig ”följa med” som du kallar det! Hoppas att du får en jättefin resa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *