Jag hoppar

Nu släpper jag taget och hoppar!

Jag hoppar rätt ut i det okända. Fast egentligen så hoppar jag till något välbekant i hjärtat, något tryggt och hemkärt. Även om det är okänt och osynligt ännu för ögat så hoppar jag faktiskt med tillit, hjärtat guidar mig rätt, det vet jag!

Denna vecka arbetar jag min sista dag som Centrumledare för Falan Galleria. Jag har valt att gå vidare och avslutar mitt uppdrag. Det var ett tufft beslut då, det har växt fram under en längre tid, men nu känns det skönt att få avsluta och gå vidare.

Människor frågar mig vad jag ska göra härnäst och jag har inget förväntat svar. Mitt hjärta vill Skriva och Yoga, svarar jag.

Bestämde mig här om dagen att även säga upp min coachingmottagning i Falun. Jag talade med min hyresvärd och vi beslutade att juni blir min sista månad. Och redan idag mötte jag en kvinna som skulle flytta in granne med mig. Hon hade bestämt sig för att hyra rummet intill, men när hon såg mitt rum sa hon direkt, ”det här rummet vill jag ha istället, det är perfekt”. Och vips har vi beslutat att jag flyttar ur i helgen eftersom hon börjar på onsdag.

Det smärtade mig i någon timme innan jag valde att säga ja, ska jag erkänna. Mitt ego slog till och jag blev egenkär, kände att jag inte var redo att lämna det ljuva rummet till någon annan. Fast jag kände också direkt att hon är rätt, givetvis är det hon som skall förvalta de underbara energierna framöver!

Jag måste våga släppa taget och hoppa med båda benen, hur ska jag annars lyckas komma dit mitt hjärta vill gå.

En spännande framtid ligger för mig –  en tid med skrivande, yoga och mer tid till mina barn.

Hörde Hackspetten under min promenad idag:

Ha mod att gå vidare. Bryt med ditt gamla liv. Din gåva är livskvalité.

Djurens Språk – Solöga

 

 

 

6 kommentarer till “Jag hoppar

 1. sofia Inläggsförfattare

  Skönt med hejarop – känner mig liten ibland efter Tornado’n jag tumlat runt i de senaste veckorna… liten MEN trygg i att jag rätt väg!

  VarmKram

 2. sofia Inläggsförfattare

  Tack vännen, du är toppen som alltid finns där med din hjälp/stöd!
  Men jag klarar det nog galant själv med Nogge, är bara lite möbler … känns lätt efter den flytt vi just gjort 😉

  Tack för att Du erbjuder Dig <3
  Kram

 3. Christina J

  Ja du – hur modig kan en människa bli ??? Jag önskar dig all lycka till – men förstår att det var ett snabbt och tufft beslut, så trivsamt ditt rum i Falun har varit…Mys! Men du får väl använda Yoga lokalen istället och piffa det bakre rummet – det kommer ju att kunna bli alldelens lysande – ser det framför mig. Vill du ha packhjälp så är jag ledig fredag och helt obokad…KRAM

 4. Maria

  Åååh, jag önskar dig all lycka! Du är tuff och klok, och tänk va’ hjärtat brukar ha rätt ändå..! Varm kram & en massa ”heja på”!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *