Landat

Går grusgången från logen, det doftar kylig sommarkväll och det känns i luften att det kom några regnstänk under kvällen. Biskops Arnö ligger stilla, hör bara några röster bakom husknuten och knastret under fötterna. Det är så fridfullt här. Jag tassar upp till Norra Flygeln och rum nr 7 (mitt själsnummer) med utsikt över den stora gårdsplanen, huvudbyggnaden och Södra Flygeln.

Mina kära deltagare såg nöjda ut när de lämnade logen, de såg så där mossiga och harmoniska ut som man kan känna sig efter ett yogapass. Vi har haft en fin uppstart, men det har inte varit fokus upp eller känts som något startat, jag skulle istället beskriva det som att vi gjort en fin buklandning rakt ner i jordens mylla – vi är här.

Dagen har förgyllts med Soulwalk & talk, sharing, sankalpa, yoga, eye to eye meditation och skönt häng i salen med thé, änglakort och pendel. Jag känner mig oerhört nöjd, lycklig, tacksam och faktiskt väldigt trött. Nu ska jag skriva lite för min egen del och sen slocknar lampan.

 

 

 

Kommentarer till “Landat

  1. Jenny

    Ni verkar ha det skönt, där ute på ön… tänker på er! Låter som ett ställe för mig nästa gång, för det blir det väl Fia? fler gånger…

    Själv har jag haft en breathwalk idag, så skönt med den härliga luften efter regnet som föll över Borlänge. Det får ni testa i juni, efter min resa 🙂

    Förstår att du somnar ovaggat… tack för samtalet idag!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *