Livet i balans

Jag är i balans, tror jag, det är inte så ofta jag lyckas vara det i mitt liv så det känns lite ovant och väldigt behagligt. Jag lunkar på här hemma i min Snigelmammelunk och är nöjd med att bara vara hemma och tar till vara på mycket tid med barnen. Jag är belåten med hur livet är just nu.

Och det var jag inte för bara några veckor sedan kan jag ärligt avslöja. Då lullade jag också runt här hemma med barn, blöjbyten och matlagning som aktiviteter men med en missbelåten känsla. En längtan till något …  Något i mig fick inte stimulans.

Det var  när jag började fånga stunder när Izabelle sov och struntade i att titta på teve om kvällarna och istället satte mig vid datorn för att skriva och jobba som vågen skiftade över. Då äntligen började jag känna mig tillfreds med livet, se att jag var lyckligt lottad som levde mitt Snigelmammeliv och samtidigt hade tid till reflektion och faktiskt om jag prioriterar rätt har tid till skrivande.

Nu när jag väljer att skriva lite (eller mycket) varje dag så mår jag bara bättre och bättre. Jag känner mig i balans inne i mig själv och vips så visar sig livet vara i balans det också.

 

2 kommentarer till “Livet i balans

 1. Fia

  Hej Jennifer

  Det kommer givetvis fler klasser med YogaRelease så du kommer kunna vara med 🙂

  Och du fyllde mig inte med något negativt, hur skulle du kunna det, hela du är ju så ljus och fin!

  Kram Fia

 2. Jennifer

  Underbart Fia!
  Kom på när jag kom hem igår att jag glömde väl helt och hållet bort att fråga om allt var bra med dig när vi sprang på varandra, utan bara nämnde min eländiga rygg/axel, det var inte min mening att fylla dig med mina negativa ord :(.

  Hoppas du får en riktigt fin dag idag och jag kan tänka mig att den började bra med ditt pass :). Jag hoppas på fler tillfällen så att jag kan vara med! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *