Love energy

05.10 möter upp Gunilla för en morgonpromenad, vi hoppas få vår egen lilla Venuspassage-observation och göra lite Sunyoga. Molnen ligger täta över himlen, men vi gör varsin egen fin ceremoni nere vid älven. Det är stilla, vattnet flyter sakta och fåglarna sjunger som en symfoniorkester i träden. Två Kanadagäss flyger över vattenytan och ropar högt. Magiskt.

Vi tror vi är för lågt för att skönja solen, så vi går tillbaka och tar bilen bort till öppna vidder och åkrar. Där äntligen kan vi skymta Solen även om vi inte ser självaste Venus men vi känner energin starkt och stannar för meditation och Sunyoga. Även här i sällskap av ett gäng Kanadagäss som vandrar framför oss på åkern.

 

♥ ♥ ♥

Tacksam för en fin morgonstund.
Tacksam för att venusenergin aktiveras genom solen och flödar starkt till oss på jorden.

Livet är magiskt!

Så här skriver Jo Dunning: Detta är vår tid nu att skina. Vår tid att leva från våra hjärtan och tillåta vår tro på något mycket större bära oss igenom alla de förändringar som just nu sker. Vi fullbordar de gamla sätten för att ge utrymme för något nytt. Det kan kännas som kaos, men det är ett Divine Chaos of Creation – ett heligt skapandes kaos! Ur detta kaos föds något mycket bättre och mer underbart för alla. 

Här kan du läsa hela blogginlägget, Sanna Ehdin.

Kanadagås

Dags för förändring t ex ny bostad, ny hemort, nytt arbete, nytt förhållande, nya idéer mm. 
Din gåva är att få ny inriktning.

Här handlar det om nya möjligheter för dig att ta del av. 
Denna fågel kommer med ny energi.

Djurens Språk
Solöga

 

Kommentarer till “Love energy

  1. Viveka

    Synd på solen, men bara tanken på att man vet att den finns bakom molnen gör en varmare. Härlig stund ni fick. Må underbart nu och en stor kram från Viveka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *