Märkliga intryck

Mitt emellan Rastafari killen på Svt 2 och Alban på Tv 4 så fick jag ikväll en distanshealing/energihöjning av Mustafa via telefon, så nu sitter jag här med märkliga intryck att smälta samman och känner mig omtumlad.

Mustafa undrade vart jag varit? Och så slog det mig att min vän Umasankar från Indien ställde samma fråga när han skickade sms här om dagen och inledde med: Dear divine sister. Long time you have no report.

Känslan jag har är också att jag varit någon – stans, det känns som jag inte riktigt varit här, fast jag verkligen varit här. Och jag vet att jag varit här mentalt och känslomässigt också, jag har varit i det som jag upplevt, men ändå har jag känslan kvar… skumt!

Och nu när jag läser vad jag skriver så låter det ju ännu mer skumt och jag förvirrar mig själv till och med.

Jag kan inte förklara, jag förstår inte själv. Jag har inte haft alla hemma under de senaste två månaderna verkar det som iallafall 😉

Jag lämnar mitt hopp till att healingen jag fick av Mustafa kommer väl till pass och att jag landar mer hemma i mig själv och livet igen.

 

 

4 kommentarer till “Märkliga intryck

 1. Brittis

  Kommer från din kommentar på Golden Pen.
  Lustigt. Jag har känt på precis samma sätt. Varit HÄR, men ändå inte. Inte kunnat ta mig för någonting, känt mig ganska förvirrad och också upplevt en svår trötthet och även uppgivenhet. Undrat vad som händer i min kropp och i mitt sinne.
  Kanske finns svaret i det som just nu omtalas på Golden Pen.

 2. Fia

  Tack sötnosar för att ni ser ’mig’ bortom förvirringen och tröttheten.

  Nyss var det släckt. Sen lyste det utan att någon var hemma. Snart lyser det igen eftersom att någon är hemma 😉

  Jag älskar att tända ljus i mitt vackra hem <3
  Kram Fia

 3. Maria Adeström-Jonsson

  Bästa Fia, Du/Ni har ju faktiskt fått en ny familjemedlem! Då är det inte mycket som funkar som vanligt de första månaderna. Det blir, åtminstone för de allra flesta, en period när man vänder sig mer inåt, till sin familj. Glädje, oro, lycka, trötthet och total förvirring, det är många olika känslor som vimlar omkring. De flesta av oss räcker inte till för alla och allt som finns runtomkring, även om man önskar att man gjorde det. Om ”man” kryddar det med en fantastisk vecka med Sunyogi inkl planering och ansvar för ett gäng deltagare, flytt tillbaka till drömhuset och en vilja att få skriva så är det inte så konstigt att det blir en tid av förvirring. Du är fantastisk som fixar det, det är sol-klart! 🙂 Stor kram på dig!/Maria

 4. Gunilla

  Hoppas att healingen hjälpte dig. Välkommen tillbaka fina lysande Sofia!
  Jag kan också bekräfta att jag känt samma sak som Umashankar och Mustafa.
  Även om vi träffats på Yoga och så så har du inte varit riktigt där på något sätt. Yogapassen har varit underbara men du personligen har gömt dig lite. ( bara en liten reflektion )

  Samtidigt som jag förstår helt och fullt hur mycket energi och kraft det nya livet med lilla prinsessan som nykomling i familjen tagit. Du ger ju så mycket och förstår att du till 100% går in för att hon och alla i familjen ska ha det så bra som möjligt. Sedan har väl sömnen inte varit den bästa vad jag förstår av dina inlägg…Inte så konsigt att du varit lite off och ändå inte. Sova är ju Aoch O för att man ska fungera i sinne, hjärta och själ så närvarande som möjligt.
  Varm Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *