Mera Oneness

Onenesskväll

Välkommen till Onenesskväll med satsang, meditation och Oneness Blessing.
Kostnad 150 kr (100 kr för dig som är deekshagivare) betalas på plats, ingen föranmälan.

Kvällarna är min längtan att få dela med mig av Oneness och sprida dess fina energi till andra/varandra genom Oneness Blessing (deeksha). Jag har en övertygelse om att det vi delar med oss av det växer och de här kvällarna är just för att mötas, spegla varandra och dela med oss av det vackra vi alla bär inom. Ibland är det inte förrens vi speglar det genom andra vi upptäcker det inom oss själva. Närvaron och energin förstärks ju fler vi är som möts med samma intention, att öppna upp oss för oss själva och vår gudomlighet. När vi enas för meditation och deeksha så stärks alltså relationen för dig med din gudomlighet (själ). Så känn dig varmt välkommen och tag gärna med en vän. Du behöver inga förkunskaper om vare sig meditation, deeksha eller Oneness, kom som Du är.
Medtag liggunderlag/yogamatta om du vill ligga under meditationen och en filt. Samt anteckningsbok.

Onsdag 23 okt kl 18.00-20.00, Borlänge Tema Art of prayer, Bönens kraft. Tag med anteckningsbok.

Söndag 17 nov kl 18.00-20.00, Borlänge Tema Personlig kontakt med det gudomliga. Tag med anteckningsbok.

Mer information om Onenesskvällarna finner du här.

 

Deeksha på distans

Söndag 27 oktober kl 21.50-22.00

Förbered dig 5-10 min innan genom att sätta dig skönt tillrätta, du kan tända ljus och sätta på någon rofylld musik. Om du önskar ber du i ditt hjärta om en intention just för Dig med deekshan (alltså inget du behöver uttala till mig eller ngn annan, utan en medveten bön i ditt hjärta).

Jag förbereder mig på samma vis och skickar deekshan via min intention och det gudomligas närvaro kl 21.50-22.00. Efteråt kan du avsluta med att ligga ner i Savasana (ligga på rygg) och vila. Fyll hjärtat med tacksamhet till det Gudomliga som verkar i Dig och i oss alla ♡

Önskar Du ta emot deekshan så skicka mig ett mail, sms eller skriv här nedan i kommentarsfältet (innan kl 21.30, sedan börjar jag förbereda mig) så tar jag med dig i min intention. Du kan också begära att få gå med i Facebook-gruppen: Oneness Blessings with Savita för att ta del av alla tillfällen och även anmäla din medverkan.

mail: mail@sofianorgren.se

Oneness Awakening

23-24 november 2013
Rättvik

Jag brukar säga att det är det vackraste jag kan dela med mig av, Oneness Awakeningkursen. Det är dagar med närvaro, lugn, yoga, meditation och processer i ett enda syfte att stärka kontakten med själen. Öppna Dig för det gudomliga inom, finna sanningen om Dig själv.

Helgen är givetvis fylld med Oneness Blessing (deeksha) och kursen initierar Dig till deekshagivare. Kursen är förlagd vid Stiftsgården vid magiska Siljan.

Plats
Stiftsgården (Siljansrummet), Rättvik

När
Lördag och söndag 23-24 november. Lördag 09.00-17.00, söndag 09.00-16.00.

Kostnad
2 500 kr inkl lunch och fika båda dagarna.
Priset för ungdomar under 20 år är 1 500 kr.

Anmälan
Senast 1 november. Anmäl till: mail@sofianorgren.se 
Anmälan är bindande och kursavgiften återbetalas ej vid avbokning. Kursavgiften betalas på plats vid kursstart alternativt mot faktura (meddela isf din fakturaadress vid anmälan).
Begränsat antal om 15 platser.

Medtag
Mjuka kläder, yogamatta (finns annars att låna), anteckningsbok och en intention att möta Ditt högre jag.

Boende
Önskar Du bo kvar på Stiftsgården under kursen så bokas det separat, direkt via Stiftsgården. Priser som tillkommer är enkelrum fr 510 kr inkl frukost per natt, middag lördagkväll 120 kr.
Stiftsgården: 0248-79 78 17 mail: bokningen@stiftsgarden.org

Mer information om Oneness Awakeningkursen finner du här.

 

4 kommentarer till “Mera Oneness

  1. Stefan Carlsson

    Tack Sofia, Solen skiner här på Sollerön just nu, hoppas att den gör det där Du är. Har haft en fin helg på Stiftgården Rättvik, har varit på Västerås stifts representantskaps möte. Hade gott Sofia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *