Morgon med Sunyoga

 

4 kommentarer till “Morgon med Sunyoga

 1. Lena Landby

  Du ger mig en enorm längtan att äntligen ta min kropp på allvar. Jag har länge velat yoga kontinuerligt, men egot har stoppat mig och jag har tyvärr lyssnat. Det är dags at ta kommandot själv och det med ödmjukhet och respekt för mig och min kropp. Jag vill mig ju bara väl <3
  Tack Sofia för att du förmedlar så underbart!! Väl mött <3

 2. sofia Inläggsförfattare

  Ohhh, tack Maja. Nu får jag tårar i ögonen…. det värmer i hjärtat!
  Om Shanti

 3. Maja

  Snubblade in på din sida av en slump och fick se en fin video av en stark och vacker kvinna med en upplevelse som gav mig tårar i ögonen. All lycka och kärlek på vägen. Namaste

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *