Natt på loftet

Natten sov jag på loftet, min lärare avrådde mig från att gå ut och tälta då jag fortfarande var sjuk. Det är först nu efter två dygn jag börjar känna mig bättre. Jag är tacksam för hennes råd, då tältnatten var kall för många.

Tystnaden var ljuvlig. Imorse gick jag en skön meditativ promenad, gjorde sen min jappa och lite lätt yoga. Har låtit min kropp vara i fokus hela tiden. Mitt gamla beteende att växla ner och köra på som vanligt gör sig påmind. Jag iakttar mitt gamla synsätt och förstår hur hårt jag kört över min kropp och att jag gjort det många gånger. Nu får jag möjlighet att ändra det, jag vilar, jag sover, jag lyssnar, jag väntar in.

Det har varit en fantastisk dag här och vi har fått celebert Yogabesök från USA, hon heter Radha och lär ut om vedanta. Med risk för att upprepa mig…. jag känner mig verkligen hemma i Yogan och Vedantan. Vedantan sätter ord på en sanning som jag bär med mig sedan barnsben eller långt tidigare.

I´m home


 

 

 

2 kommentarer till “Natt på loftet

  1. Christina J

    Vad spännande med besök, som känns så hemma, njut och ta in, längtar tills nästa yoga här hemma!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *