Nu byter jag namn

Jag kan inte säga att det vuxit fram, för önskan var där direkt 2010 då jag la till Savita som mellannamn – önskan att ha det som tilltalsnamn. Men jag var inte redo, jag vågade inte. Jag var rädd för vad alla andra skulle tycka.

Men det händer nått i mig, jag släpper taget om min förhållamigattityd, och hur den präglat min personlighet, min livsstil och mina vägval – nu är det fokus på mig. Jag lovar mig själv att följa mitt hjärta oavsett om det viskar ohörbart eller skriker i högan sky, för jag vet att det enda som kan vägleda mig är det som är inom.

Från och med i dag heter jag Savita Sofia Katarina Norgren, Savita är mitt nya förnamn och jag känner att det namnet kommer med ljus energi i mitt liv. Det är dags att vända blad, släppa det gamla och välkomna det nya. Tid för en nystart. Jag känner mig redo för mitt liv – det som jag vill leva. Jag känner mig mer livsglad än på länge. Jag ser med förtjusning på vart mitt hjärta fortsätter leda mig.

Jag vill tacka några av er som varit med på min långa namnresa och stöttat mig det där lilla extra, Maritha, Nogge, Elin, Ulrika, Kondora, Sanna, Atosa, Anneli, Monika för att nämna några ♡

Ps Jag är gärna Fia och Sofia för Dig som vill fortsätta kalla mig det, det här handlar främst om mig och vad jag säger till mig själv , vilken riktning mitt liv tar från och med i dag.

Med kärlek
Savita

Savita Sofia Norgren

 

5 kommentarer till “Nu byter jag namn

 1. Savita

  Tack snälla ni ♡
  Känns så skönt med lite uppmuntrande ord, för även om det känts rätt länge så är det omtumlande att släppa det gamla och inleda det nya.. namnet. Lite skakigt är det. Så tack.

  Och tack Maritha, du och gänget som var med där namnet ”gavs” sommaren 2009 (el var det 2008) i Malmö – så mycket kärlek ♡

 2. Maritha Ylander

  Underbara Savita Sol! Sån lycka att få följa din blogg och dina steg som är så närvarande av kärlek. Min själ berörs, mina ögon fylls av tårar. Tack fina fina Savita Sol för att du är du.
  Med kärlek Maritha

 3. stefan Carlsson

  Hej Savita, så fint du skriver, fortsätt följ ditt hjärta och fyll det med kärlek, så fylls nog både kropp och själ men en underbar kärleksfull energi. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *