Sunyogi har anlänt

Som två småflickor med mycket pirr i magen stod vi där vid ankomsthallen och väntade på Sunyogi Umasankar. Jag höll på att svimma av nervositet och vet inte hur många gånger idag jag känt tacksamhet inom mig över att Christina följde med till Arlanda för att hämta honom.

När han sen uppenbarade sig framför mig i sitt vita skynke och med sitt varma leende hann jag tänka ’Hjälp, hur gick det här till, hur lyckades jag med detta’?! Samtidigt som det övergår mitt förstånd hur jag kommer mig för att bjuda honom till Sverige och anordna denna kurs så är det så fridfullt och stilla i mitt hjärta, det är rätt.

Med lite depåstopp hemma i vid Kråkslottet och familjen så åkte vi upp till den magiska Siljan som välkomnade oss med all sin skönhet. Jag har landat, jag slappnar av, jag har följt mitt hjärta och min intuition och allt faller på plats. Allt är som det ska.

 

4 kommentarer till “Sunyogi har anlänt

 1. Christina J

  Kära du, det var en ynnest att få vara med dig och ta emot Umasankar, vilka spännande samtal vi fick ta del av i bilen hem, jag är med er i hjärtat tills vi ses igen på söndag i Borlänge….Vi connectar kl. 3 på lördag! Njut!

 2. Elin J.

  Jag är så glad för dej, Sofia -och för allt och alla detta berör!
  Mötet finns på så många plan, -som en ljuspelare mellan himmel & Jord!
  Tack Sofia & Umasankar… -ni underbara!

 3. Maria

  Fantastiskt! ALLT är som det ska! Kram Maria

  P.S Vem sitter rullskridskorna på egentligen ;)? D.S

 4. Lena Landby

  Underbart Sofia!
  Orden som kommer nu är: Stort, Ljust och med mycket Kärlek kommer ni att delta i enorm närvaro som berör – ända in till er kärna, er essens av enorm närvaro.

  /Ha en fantastisk helg <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *