Vald till ordförande

Något väldigt stort och ärofyllt har hänt mig idag – jag har blivit vald till ordförande i Dalarnas Författarförbund!

Det är så att jag får nypa mig i armen för att förstå att det är sant, mina drömmar om skrivande har gått så fort att uppfylla. Jag har redan skrivandet som en del i min vardag genom bloggen, mina texter och mina pågående böcker. Just nu skriver jag på en barnbok, en är redan klar för redigering och ytterligare en barnberättelse håller på att forma sig i mina tankar. Och så romanen som jag också påbörjat och hoppas jag kan fylla med värde från pärm till pärm.

Jag är en sann rookie i det gedigna sällskapet i Författarförbundet och det är mig en ära att få arbeta nära dessa människor. Jag som bett om en mentor till mitt skrivande, någon att fråga och inspireras av och idag på årsmötet omringades jag av en hel skara.

De besitter erfarenheten och kompetensen med skrivandet och jag tillför mina styrkor som marknadsförare, nätverkare och coach, jag har förmågan att stödja och stärka andra i sin process – skrivglädje den delar vi alla!

Jag och avgående ordförande Irené Reenberg

 

13 kommentarer till “Vald till ordförande

  1. Kia Larsson

    Grattis <3 Jag är inte ett dugg förvånad till valet, Du är bäst :)) Kram Kia <3<3<3

  2. marie

    Wehooo, så mycket Du fina Fia <3 Jag är jätteglad för Din skull, du är en sann ambasadör med en enorm styrka i ditt Personliga Ledarskap <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *