Yogaretreat i Indien

Jag kan inte hålla mig, jag måste kika in här och berätta om en dröm som går i uppfyllelse. Jag kommer tillsammans med den norska resebyrån Reisebazaar arrangera en oförglömlig yogaretreat till ashramet Universal Peacecenter i byn Lachipur den 15-24 november 2013. Är du intresserad av att följa med mig dit så maila in din intresseanmälan till: mail@sofianorgren.se eller anmäla dig direkt till: yvonne@reisebazaar.no Har du frågor om yogaretreaten får du givetvis gärna kontakta mig.

Min berättelse om Indien och Universal Peacecenter finner du här.

Mer praktisk information och resan och yogaretreaten finner du här.

Fylld av tacksamhet är jag ♡ Om Shanti Shanti Shanti ♡

Yogaretreat Indien

 

2 kommentarer till “Yogaretreat i Indien

 1. Gunilla

  Så fantastiskt!
  Innerligt glad för din skull <3
  All kärlek och lyckönskan fina Sofia <3

 2. Kondora Landby

  Jättekul Sofia!
  Din dröm besannas och jag gläds med dig <3

  All kärlek!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *