BECOME

BECOME yourself – en dag för dig som vill komma fram i din kraft, den sanna kraften, den som du skapats med. Som längtar efter att våga plocka fram och visa mer delar av dig själv, vara stolt över att vara du. Det handlar helt enkelt om att kliva in i kraften av den du är skapad att vara. Become God’s version of you.

Det här är inget stillsamt meditationsevent, tvärtom kommer det att spraka av energi och inspiration. Expect to GLOW – när du trippar hem.

Eventet är enbart för kvinnor. Min intention är att skapa en trygg plats med tillåtelse, acceptans och massa värme.

Lördag 21 september, kl 10-16.oo. Stiftsgården, Rättvik.
Kostnad: 1100 kr (varav anmälningsavg 300 kr). Lunch och fika ingår.

Anmälan: mail@savitanorgren.se

 

FACEBOOK-LIVE

Här kan du se en LIVE ifrån Facebook där Josefi intervjuar mig om min resa, process genom kroppsskam och tro.

Live show om mod, inre kraft & tro med Savita Sofia Norgren

Publicerat av Josefi Dahlberg Tisdag 2 juli 2019

 

Höstens Yoga

YOGA I FALUN

Under hösten 2019 så kommer jag enbart ha fast yogagrupp i Falun, alltså ingen Yoga i Borlänge under hösten. Jag har redan många anmälningar så önskar du plats behöver du boka den snarast.

Måndagar 18.00-19.15
Plats: Konstmästargården, Falu Gruva. Krongårdsvägen 15
(Samma hus som Gruvortens B&B)

Terminsstart måndag  9 september 2019

Terminen är 12 ggr (9 sep – 2 dec).
Obs ingen yoga 28/10

Terminskostnad: 1 700 kr.
Varav 500 kr anmälningsavgift SWISH 070-5592950,
resterande kursavgift betalas kontant vid kursstart.
Meddela i förväg om du önskar faktura.

Här finner du mer info. 

 

Open relationship with God

Are you afraid of using the name God, afraid of being misunderstood as deeply religious or a not grounded new-age-person. Are you longing for a place in between or above where you can connect to God/your higher source the way that it suits you.

Are you missing the deep connection with God in your life, sometimes feeling lost and alone and would benefit from reconnecting to him. Be guided and supported. Have him helping you along the way.

I want to help you establish a relationship with God that works for you, for your life and your interests. It is my strong belief and experience that a relationship with God can be open and free. You can choose the relationship you want and invite him in the areas of your life that you need.

Why not Invite and Unite with God in all areas of your life and see them improve, but most of all you will feel true satisfaction of becoming whole again, One with yourself.

 

FAITH IS THE NEW BLACK

 

BADASS PRAYERS

Nu kan du köpa boken BADASS PRAYERS

En bok med 120 badass böner. De kom till genom en meditation då jag fick till mig ifrån min högre kraft (jag kallar den Gud) att jag skulle kommunicera om Gud. Jag svarade att det gör jag gärna, men då vill jag göra det på ett coolt och nytt sätt. Dagarna efter så började bokstavligen böner strömma till mig, en efter en, jag hade fullt upp med att hinna anteckna alla, efter några dagar så hade jag alla bönerna, titeln och inledning klar. Boken var klar. Den skulle bara gå i tryck. Och nu är den äntligen här.

Det är ingen vanlig bok som du förstår. Den är för dig som vill komma i kontakt med din högre kraft men inte identifierar dig som religiös, ej heller new age. Du kanske är som jag att du vill ha en kontakt och kommunikation på ditt eget sätt. På ett coolt sätt. Lite up to date, så att säga.

Jag känner också att jag kommer i kontakt med min högre kraft och då menar jag MIN KRAFT när jag tar hjälp av bönerna, det är en otrolig power i att våga vara lite badass, vara som du vill, och göra som du vill och faktiskt våga ski** i vad andra tycker. Det hoppas jag den här boken ska inspirera till.

Ett tips är att hitta dina favoritböner och använda dom som ett mantra att upprepa varje dag, eller slå upp en bön lite då och då för att få kraft. Eller varför inte skära ut din favorit, rama in och sätta på väggen.

Du beställer boken genom att swisha 255 kr (200 kr + 55 kr frakt) till 070-559 29 50
Uppge: Namn och adress, så skickar jag den till dig.
Priset är inkl frakt. 200 kr om du hämtar boken i Borlänge.

 

Förverkliga dig själv

BOKA MIG FÖR FÖRELÄSNING

Föreläsningen Att förverkliga sig själv handlar om att först och främst upptäcka vem du är, veta vad du vill och vad dina behov är. Komma i kontakt med dina drömmar och mål. Börja leda dig själv mot det mål du vill leva och framför allt den person du vill vara.

Att satsa tid och pengar på sin personliga utveckling är viktigt för ens välmående. Och i den här föreläsningen tar vi upp skillnad på tankar och känslor, hur man kan hantera sina känslor och lära sig mentalt fokus för att nå det välbefinnande och resultat man önskar.

Föreläsningen är riktad till arbetsplatser, kommuner, offentlig sektor och föreningar. Kickoffer, AW, större event. Men kan även anpassas för skolor och skolungdomar.
Föreläsningar kan givetvis anpassas för just era önskemål.

Kontakta mig för prisoffert: mail@savitanorgren.se

Mina utbildningar och referenser finner du här.

 

ATT LÄKA MEDBEROENDE

BOKA MIG FÖR FÖRELÄSNING

Att läka medberoende är en föreläsning riktad till anhöriga till någon med beroende-sjukdom. Föreläsningen fokuserar på den anhöriges läkning, och vilka steg man kan ta för att tillfriskna själv. För att återfå sin energi och sin glädje. Återupptäcka sig själv och börja se till sina egna behov. Hur ovant och läskigt det än låter – börja sätta sig själv främst.

I den här föreläsningen delar jag med mig av min egen läkning i mitt medberoende som vuxet barn och anhörig. Det är en inspirerande föreläsning som inger hopp och kraft. Som visar på vägen tillbaka till dig själv.

Föreläsningen lämpar sig för offentlig sektor, kommuner, föreningar och organisationer.
Kontakta mig för prisoffert: mail@savitanorgren.se

 

ETT STRESSFRITT LIV

BOKA MIG FÖR FÖRELÄSNING

Ett stressfritt liv – hur uppnår man det när man upplever att livet bara snurrar på snabbare och snabbare. Man upplever kontrollförlust över sin egen hälsa och den där ”väggen” tycks närma sig mer och mer för var dag.

Går det att bromsa in ekorrhjulet, få det att stanna helt? Kan man leva i harmoni? Balans? Hur lär man sig att säga nej till andra, och börja sätta sig själv främst? Och vad är skillnaden mellan alla mina måsten och mina egentliga behov?

Det och mycket mer berör den här föreläsningen, vars syfte är att inge hopp och inspiration till att våga avsäga sig en del stress och andas lite lättare igen. Börja leva.

Föreläsningen är riktad till arbetsplatser, kommuner, offentlig sektor och föreningar. Men kan även anpassas för skolor och skolungdomar.
Kontakta mig för prisoffert: mail@savitanorgren.se

 

STÄRK DIN SJÄLVKÄNSLA

BOKA MIG FÖR FÖRELÄSNING

Stärk din självkänsla är en inspirerande föreläsning om att våga vara sig själv. Många av oss håller oss själva tillbaka i rädsla för vad andra ska tycka, och har börjat värdera sitt värde utifrån andra och/eller genom de prestationer man gör.

Att ha stark självkänsla är att vara stolt över den du är, inte bara det du gör. Att inse att du är värdefull och magnifik precis som du är – bara genom att vara du.

Vinningen med stärkt självkänsla är att du börjar tycka om dig själv igen, och få kontakt med dina drömmar och vågar börjar uppfylla dem.

I den här föreläsningen delar jag med mig av min egen resa från skam till att vara stolt och trygg med den jag är. Och givetvis delar jag med mig av mina bästa råd för bra självkänsla.

Föreläsningen lämpar sig väl för skolor, arbetsplatser, kommuner, offentlig sektor, föreningar.
Kontakta mig för prisoffert: mail@savitanorgren.se