Release your beauty

Release your beauty är en workshop om 8 ggr då vi träffas, inspireras och mediterar i syfte att frigöra oss från det som håller oss tillbaka. Enkelt förklarat kanske jag borde skriva en viktminskningskurs på 8 träffar, men det är inte vad det är även om jag tror att några kommer att släppa taget om kilona och frigöra sin sanna kropp.

Om jag bara går till mig själv så har jag byggt upp ett skydd av några kilos övervikt sedan tonåren. Jag har funderat på vad det är som gör att dessa kilon har suttit fast (jag säger suttit, för nu äntligen har de börjat släppa) och varför jag inte lyckas med mina egna restriktioner om mat och kost, trots att jag är utbildad kostrådgivare. Och jag har till slut insett, det jag länge läst mig till i böcker, att skönheten kommer från insidan och när jag mår bra inom så syns det även på kroppen. Det är så lätt i tanken att ta till sig och det är lika lätt att förkasta som trams, dravel, det gjorde i alla fall jag. Jag hade svårt att känna mig vacker. Jag ville inte se mig själv i ögonen och le. Jag trodde inte på de komplimanger jag fick. Min självbild var kass och det jag sa till mig själv i tanken var dag var inte snällt, det var elakt. Jag var verkligen ingen en god vän till mig själv och min kropp.

De här träffarna kommer att handla om kärleken till dig själv. Att se din skönhet. Bejaka den. Släppa fram mer kvinnlig energi, frigöra kvinnan. Vet ni att den nya tidsåldern handlar om kvinnlig energi. Att nu om någonsin är det hög tid att vara dem vi är skapta att vara och på så vis låter vi männen vara män. Jag skulle kunna skriva sidor om min manliga energi, den som fått mig att stressa med/mellan jobb, jaga pengar, ära och berömmelse. Den som aldrig får nog, min manliga energi har piskat mig till mer och mer, inte konstigt med tanke på att det är tröttsamt att hålla igång den energin, det tar på krafterna. Att som kvinna vara i sin kvinnliga energi är lätt och ansträningslöst, det krävs ingen kraft att vara den du är ämnad att vara, det behövs bara mod (till en början innan det blir vana) att vara den som du är skapt till och viljan att frigöra invanda mönster som håller din skönhet tillbaka.

Här finns all information, aktuellt. Välkommen att höra av dig om du har några frågor.

Kärlek & Solsken
Sofia

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *