Livsdesign

Tanken var att medans Izabelle sover middag så skulle jag städa här hemma, mattorna ligger utkastade och jag har redan hällt upp skurvattnet men så såg jag ett inslag på TV4 Nyhetsmorgon om Camilla Lebert Hirvi och nu är jag i full gång med att skriva ur mig svar på några av hennes frågor. Hon är livsdesignern som lever nomadliv med sin familj, först flyttade de till Thailand och startade en svensk skola och nu är de bosatta på Rhodos… jaja ni får gå in på Peelitoff och boosta runt själva nu ska jag jobba vidare i mitt inre medans inspirationen flödar…

Här är ett inslag från hennes blogg Peelitoff:

Du behöver passion. Du behöver vara fullt ut passionerad i det du tror på. Om du inte känner dig passionerad över något är det troligen för att du inte har hittat det du är riktigt bra på eller brinner för ännu. Fortsätt att leta!

Du behöver en vision och ett mål. Visionen talar om för dig vart du ska och målet vad du ska göra härnäst för att ta dig dit.

Du behöver svaret på världens två viktigaste frågor: Vad vill du verkligen få ut av livet? och Hur kan du hjälpa andra som ingen annan kan? När du kan svara på dessa två frågor är du många steg framför de flesta andra.

Du behöver ”commitment” för att stanna på den inslagna vägen. Många människor ger upp för lätt. Skulle du kunna hålla på med din vision och din uppgift i 10 000 timmar eller mer? Om du kan det, är du på rätt spår. 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *