40 dagar

40 dagar ”andlig diet” kommer jag att ge mig. Jag fick budskap om det alldeles nyss, mitt ego sa; Nooo, men när jag mediterade och länkade in, så sjöng mitt hjärta (själ) rungande; Jaaaaa! Det är inte ett dugg genomtänkt, men det känns rätt. Och är det något jag börjar bli bra på så är det att lita till intuitionen, budskapen och ingivelsen.

Så med start nu kommer jag att dra mig undan igen, fast under en längre tid. Till att ta vara på mig, så att rösten, den gudomliga inom blir än tydligare. Jag tar en paus ifrån bloggen för att förstärka mina budskap. Min väg. Mitt kall. Min passion. Mina steg. Mina ord.

Jag kommer att ägna mer tid till att meditera, be, läsa, skriva och givetvis vara med familjen och njuta av sommaren. Jag detoxar inåt… och utåt, så att jag känner mig ren och klar inför hösten. För är det något jag anar, får känning av, så är det att i höst bär det av.

Utbudet som är bokat inför hösten är:

31 aug – 1 sep  Oneness Awakening, Strömstad.

8 sep startar höstens Yoga.

11-12 okt  Oneness Awakening, Rättvik.

8-16 nov  Yogaretreat, Indien.

Deeksha på distans, kommer också att göra uppehåll.

Jag svarar mer än gärna på frågor och tar givetvis emot anmälningar, du kan nå mig på mobil: 070-559 29 50 alt mail: mail@sofianorgren.se

Önskar Dig en fortsatt strålande sommar. Jag kikar kanske in här lite kort någon gång, men i stort blir det tyst. Njut av sommaren, det ska jag göra, så ses och hörs vi snart igen ♡

Sofia Savita Norgren

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *