5:2 dieten

FastedagarMår toppen! Efter mina sockerdagar i Indien så har jag nu återgått till min sundare livsstil och den här veckan lagt till två fastedagar. Trodde aldrig att fasta skulle vara något för mig även om jag alltid lockats till fasta och detox. För jag tror verkligen på att låta kroppen vila emellanåt, märker själv att min mage mår som bäst när jag vaknar på morgonen och alltså inte ätit på många timmar. Och att endast tillföra rena livgivande livsmedel känns ju givetvis självklart, mer och mer naturligt faller det sig så ju mer medveten jag blir.

5:2 verkar som sagt passa mig. Jag känner mig energifylld, motiverad, glad och trygg under mina fastedagar, inte alls som jag förväntade mig att jag skulle må. Trodde att jag skulle få kämpa. Men icke, det går galant. Och magen mår bra, magen är min hälsobarometer, den har visat mig när det är dags att ta mig ur relationer, byta jobb, vad jag ska äta, vem jag mår bra av. Magen är en sann livsguide. Min mage är att lita på.

Jag vet att jag aldrig någonsin hade kunnat genomföra mina hälsoåtgärder själv. Det var sedan jag kom i kontakt med Oneness och alltså lämnade över mig själv till en högre kraft (Gud, det gudomliga, Universum, Livet) som allt började förändras lätt och ansträngningslöst. Det är den andliga vägen som jag har att tacka för hur bra jag börjar må. Med mitt eget sinne och dess begär hade jag bara trasslat in mig mer, men genom att kapitulera och i böner och intentioner be om hjälp så har hjälpen infunnit sig. Vet inte hur det gått till, men det som tidigare varit fullt med motstånd och ansträngning har bytts ut mot lätthet och flow. Så tacksam, så innerligt tacksam. Ber om förståndet att fortsätta lämna över och fortsätta vara ödmjuk och tacksam.

Här kan du läsa mer om 5:2 dieten och hur det går till The fast diet och 56 kilo eller goola på nätet, det finns massor av information. I stort går det ut på att man äter som vanligt 5 dgr i veckan och de andra 2 dgr i veckan äter man endast 500 kcal (män 600 kcal) fördelat på 1-3 mål/dag.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *