Onenesshelg

Sol och maskrosorJisses vad förväntansfull och tacksam jag är över helgens Oneness Awakeningkursen. Känner sådan glädje och tacksamhet när jag ser namnen på deltagarlistan. Och fylls av livsenergi när jag tänker på kombon Siljan + Oneness Blessing. Och glädje och frihet när jag tänker på Siljan och vårsolen. Och alltid när jag öppnar pärmen med kursmanualen fylls jag av trygghet. Oneness är något att hålla sig i när sinnet stormar till det. Eller snarare lämna över sig till. Jag känner förtroende för varenda teaching och just det har varit viktigt för mig. Visst vill jag lämna över mig till en högre kraft (Gud) och gör mitt bästa för att göra det dagligen men det har också skänkt mig trygghet att ta del av alla lärorna, att förstå på sinnets nivå.

Jag är full av tacksamhet till kurserna jag får hålla. Att de fylls med deltagare gång efter gång. Och att många väljer att gå kursen igen, för att fylla sig själv än mer med lärorna och närvaron.

Inför kursen är min bön att jag ska lämna över mig själv till det gudomliga och inte verka utifrån min egen (egots) agenda utan hela tiden ha den högre närvaron i fokus. Jag är påläst, jag känner mig både kunnig, trygg och insiktsfull men som alltid behöver (vill) jag lämna över – Let Go and let God.

 

Finding passion in your job/career/life is simple and easy if you focus on the helping of others. When you make your focus being of service, you truly allow your light to shine… And that light is something we all have in common!

Bill Philipps

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *