Mina böcker

Det är som sagt inte mycket kvar på böckerna jag helst vill ge ut, de som manar sig på. Jag är inne på slutredigering, sen ska de vidare till korrekturläsning mm innan layout, sidsättning och sådant slutfix som kommer innan tryckningen. En ny värld öppnar sig, jag kan ingenting om det här. Ingenting. Men jag är villig att lära mig och framför allt ta hjälp av dem som kan. Böckerna ska ut. Det har jag lovat mig själv.

Jag har ställt mig de stora frågorna sedan mamma dog, under min sorgeprocess och med allt annat som hänt mig den senaste tiden. Frågor som vad är meningen med mitt liv? Vad vill jag bidra med? Om jag själv var döende, vad skulle jag vilja önska att jag gjort mer av i mitt liv? Vad i livet är ogjort? Vad vill jag uppleva med livet? Vad vill jag uppleva mer av? Vad är jag klar med?

Jag kom fram till att vissa saker, människor, upplevelser är jag klar med. Mycket känner jag mig i balans med, känner mig sann och äkta till. I stora delar av mitt liv känner jag frid. Jag kände också var jag har kvar skuld och skam och hur den vill läkas. Och så kände/känner jag att jag har kvar så mycket att göra. Jag är inte klar. Jag har mer att lära Mer vill uttryckas. Mycket mycket mer vill ges genom mig. Jag har mer att ge, och böckerna är en del i det jag vill ge till livet.

Livet har gett mig så mycket gåvor och det fortsätter att ge. Det har uppenbarat sig större möjlighet för mig att skriva och nu ska jag greppa datorn och fånga tillfällena som ges.

Tacksam

Write a book

 

2 kommentarer till “Mina böcker

  1. Shino Gherzany

    Stora frågor men också stora insikter. Önskar dig lycka till med allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *