A complaint free world

Idag gör jag ett aktivt val – att inte klaga. En hel dag utan klagomål.

Det blir ett litet test för mig, jag har nämligen varit in på hemsidan acomplaintfreeworld.org och beställt deras fina lila armband. Armbandet har jag runt handleden och varje gång jag klagar måste jag byta handled. Målet är att armbandet skall sitta på samma handled i 21 dagar. För vad har hänt på 21 dagar?

Jo, jag har skapat mig en ny vana. Jag har slutat klaga!

 

Mina affirmationsarmband

Lägger in en bild på mina affirmationsarmband som påminner mig om:

Att jag eftersträvar balans mellan Kropp Sinne Själ

Att jag går Min rätta väg

Att jag alltid Lyssnar inåt på hjärtat

Att jag lever det liv jag vill leva, jag lever La dolce vita

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *