Älska dig själv

Vill gärna dela ett facebookinlägg jag skrev idag då jag tycker dess innehåll behöver uppmärksamhet…

Överhörde ett samtal mellan flickor i Mayas ålder (7 år) om vikt. Det var om vikt och hur mycket de väger…

Jag behöver inte säga nå mer hoppas jag, mitt hjärta hoppade till och en klump landade i magen!

Jag vädjar till er mammor där ute (och ja, jag tar risken att generalisera att det är mest vi kvinnor som har vikthets och matmissbruk som synliggörs inför våra barn) att finna vägar att se er skönhet, våga vara dem ni är, våga stråla som de ni är oavsett vikt och utseende. Vi behöver alla stå upp och visa våra barn, flickor och pojkar, att vi är okey, att vi är unika och vackra precis som vi är.

Och den största gåvan är inte att älska våra barn utan att älska oss själva. För älskar vi oss själva så lär vi våra barn att älska sig själva. Kan vi lära dem att känna villkorslös kärlek till sig själva så kommer de alltid att vara fyllda med kärlek även den dag du och jag har lämnat jorden. Den gåva vi ger dem genom att vi älskar oss själva kommer att gå genom generationer och är den vackraste gåva att ge våra barn.

Snälla, börja där. Älska dig själv som Du är ♥
Pass it on…. you are beautiful just the way you are!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *