Awaken heart

Oneness Awakening kursinbjudan

Inför helgens Oneness Awakeningkurs så är alla platser bokade men den 6-7 april finns det platser kvar, då vid den gamla läkningsorten Sätra Brunn. Till den helgen är jag nyss hemkommen från Oneness University i Indien och är säker på att jag har med mig fin energi och att insikterna är fördjupade. Oneness är något som förändrat mig från insidan, äntligen börjar jag få tillgång till min fulla potential och lever för var dag i mer och mer samklang med själen. Det är en gåva att få finna den kontakten, en blessing, som jag gärna delar med mig av. Jag kan inte föra dig närmare din själ, det är ett möte mellan er två, men genom denna helg så kan jag vara behjälplig med närvaron, hoppet och förmedla fina Onenesslektioner och meditationer som kan förenkla vägen dit. Vägen in i ditt hjärta.

6-7 april 2013
Sätra Brunn

Plats
Sätra Brunn (Tysta Rummet), mellan Sala och Västerås.

När
Lördag och söndag 6-7 april 2013. Kl 09.00-17.00

Kostnad
2 500 kr inkl lunch och fika båda dagarna.

Anmälan
Senast fredag 22 mars. Anmäl dig till: mail@sofianorgren.se 
Anmälan är bindande och kursavgiften återbetalas ej vid avbokning. Kursavgiften betalas på plats vid kursstart alternativt mot faktura (meddela isf din fakturaadress vid anmälan).
Begränsat antal om 20 platser.

Medtag
Mjuka kläder, yogamatta (finns annars att låna), anteckningsbok och en intention att möta Ditt högre jag.

Logi
Om du önskar övernatta på Sätra Brunn så kan du boka logi separat, prisex 495 kr alt 845 kr/natt (beroende på standard) inkl frukost. Middag lördag kväll kan också beställas mot tillägg. Bokning av logi: 0224-546 10 alt mail: info@satrabrunn.se

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *