Awakening Art

Med glädje har jag bjudit in Kerstin Rikardson att komma till Dalarna och vackra Siljansrummet vid Siftsgården för att hålla en kurshelg med kreativt skapande. Kursen tar dig på en resa i målandet och livet och hjälper dig att komma i kontakt med ditt skapande inom. Det är frigörande, kreativt och förstärker din närvaro med det gudomliga inom, din själ. Yogan inleder våra dagar och det kommer även ges Oneness Blessings (deeksha). Här finner du mer information om Kerstin Rikardson och kursen Awakening Art. Kursen är för dig som aldrig målat förut och inga förkunskaper krävs inom målandet eller yogan. Yogan är lätt och stillsam. Välkommen till en kreativ helg med själslig närvaro vid Siljans strandkant.

Awakening Art

8-9 juni 2013
Rättvik

Plats
Stiftsgården (Siljansrummet), Rättvik.

När
Lördag och söndag 8-9 juni 2013. Kl 09.00-16.30

Kostnad
1 900 kr inkl lunch och fika båda dagarna.

Anmälan
Senast 23 maj. Anmäl dig till: mail@sofianorgren.se
Anmälan är bindande och kursavgiften återbetalas ej vid avbokning. Kursavgiften betalas på plats vid kursstart alternativt mot faktura (meddela isf din fakturaadress vid anmälan). Begränsat antal om 12 platser.

Medtag
Du tar med ditt eget material, se förslag här.
Oömma och mjuka kläder (om vädret tillåter kan du även måla utomhus), yogamatta (finns annars att låna), anteckningsbok och ett öppet sinne.

Logi
Om du önskar övernatta på Stiftsgården så kan du boka logi separat, prisex enkelrum 740 kr/natt (beroende på standard, det finns billigare alternativ) inkl frukost. Middag lördag kväll kan också beställas mot tillägg. Bokning av logi: 0248-79 78 00 alt mail: bokningen@stiftsgarden.org

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *