Balans

Beslutet som känts rätt från första början i hjärtat, men som skapade oro i sinnet och flöde i kroppen, har nu balanserats. Nu äntligen kan jag känna att min kropp, mitt hjärta och mitt sinne är i total balans med resan till Indien. Och det är en sådan lyckokänsla! Wow!

Nu är allt förankrat i alla delar inom mig och tilliten jag hela tiden haft har hjälpt mig fram emot detta tillstånd. Jag är så tacksam.

Och jag är tacksam att jag vågade stanna upp och se, möta, känna alla rädslorna. Mitt i min rädsla, trötthet och förvirring så stärktes det som skulle stärkas. Och tack ni (om än få) som väckt min osäkerhet och fått mig att se vad som jag var rädd att se. Som genom era tvivel och ert ifrågasättande fick mig att se mina egna tvivel och frågor.

Och tack alla ni som ändå från början stöttat och puschat mig. Ni som hjälpt mig bekräfta mitt sanna jag och mitt hjärtats önskningar.

Och mitt största kärleksfulla tack vill jag rikta till min familj som ser mitt sanna jag och låter mig vara den jag är och älskar mig för den jag är!

Jag älskar att leva livet! Jag älskar livet!

SunnyLife

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *