Bara en ursäkt

En ursäkt är bara en förklaring till att jag inte gör det jag ska

För att utveckla det liv jag vill behöver jag ta bort alla ursäkter jag har för att det inte blir som jag önskar eller vill. Jag kommer alltid att kunna finna ursäkter för att inte ta mitt fulla ansvar för det som händer i mitt liv. Ju mer ärlig jag blir mot mig själv ju bättre blir resultaten av det jag gör. Att i min strävan inse att det finns en lektionsplan för mitt liv att följa och det fungerar inte att hoppa över några lektioner. Det finns en plan som inte jag styr. Det är när jag ska kontrollera processen som jag behöver ursäkterna. Att följa lektionsplanen gör livet givande, spännande och utmanande. När jag lever mitt liv utifrån andras tyckanden och synpunkter så kommer jag att följa andras ”plan” inte min. Jag lever inte mitt liv på det sättet som jag önskar och vill. När jag gör detta så uppstår alltid ”ursäkter”. Om jag vill utvecklas utifrån min person så behöver jag våga ta mina steg i min takt och inte andras. När jag tar ansvar för mig så finns det inte längre några ursäkter, det är mina val och mitt liv.

” I samma stund som du accepterar de problem du står inför öppnas dörren. ”

Kelly Piena

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *