Blessing

Jag kan knappt skriva nu efter deekshan, händerna är fortfarande fyllda av energi, de känns frusna även fast de är alldeles varma. Jisses, idag var det än starkare för mig. Magiskt. Jag vill verkligen från djupet av mitt hjärta tacka er alla som är med, ikväll var vi exakt 50 stycken, varav 2 katter och 8 barn.

Vilken tid vi lever, tänk att vi får vara med om skiftet som sker, den nya tiden när vi alla öppnar upp oss för dem vi är och upptäcker vår dolda sanning, den som vi känt till sedan Mayafolkets tid och i evighet före det och nu äntligen börjar minnas igen…

Kvällens kort som fick följa med till altaret ”råkade” ramla ur asken när jag lyfte den;

Jag måste inte kämpa och slita

Det är inte meningen att livet ska vara en kamp. Jag kan välja att stå över detta. Jag har valt kampen och slitet i det förflutna och jag har behövt det för att komma fram till insikten att det är när jag själv säger att det är över.

Kristina Wennergren

Jag vill bara lägga till för egen del att jag kunde inte välja att stå över detta. Jag kunde inte ta mig ur sinnets kamp med hjälp av sinnet. Men genom Oneness har jag insett värdet av att göra mig maktlös och be om hjälp. Ta hjälp av deekshan som öppnar upp mig för mig själv, mitt sanna jag, det gudomliga inom och alltså ta emot hjälpen från själen (hjärtat) istället. Inom Oneness så lär vi oss att vi inte kan ta oss ur själva, dvs med sinnets stöd, eftersom det är sinnet som besitter kampen så kan den inte lösa kampen själv. Men genom att be om hjälp av mitt högre jag (det gudomlig inom) så ges det till mig. Styrkan ligger i att be om hjälp. Be och du skall få.

… så tänker numer jag.

Om Shanti
Savita

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *