Boken är här!

bild-till-bok-2-1

Där mörker möter ljus, Savita

Vilken känsla att få hålla boken i min hand, Agneta Nyholm Winqvists bok Där mörker möter ljus, i vilken hon bad om att få ta med två bilder på mig. Jag känner mig stolt och ärad. För mig är det så stort att se dessa bilder då jag länge lidit av en självbild av mig själv som ful. Det är som att det gudomliga gett mig den här gåvan, att bli publicerad i Agnetas bok för att jag ska få möjlighet att se och betrakta mig själv närmare och inse att den bilden jag har av mig själv inte är sann. Jag känner hur jag läker, lyfts från mitt inre mörker till ljus. Det är så stort och vackert för mig. Jag är så tacksam. Tack Agneta och tack min vän Pia för bilderna.

Här kan du läsa mer om boken: Där mörker möter ljus
Fotograf: Pia Hed Aspell

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *