Bring it On

Fundering, kontemplering, reflektion (ältande skulle min käre make säga) är verkligen mitt sinnes stora nöjesfördriv. Jag lyssnar numera bara ibland, låter liksom bandet gå och gör annat under tiden, typ upplever livet. Nog för att fundering och eftertanke kan vara till gagn ibland men ärligt talat så börjar jag tvivla på om det ligger för mig egentligen. Att det ligger nära tillhands till sinnet är klart och tydligt men jag, min gudomliga själ, dröjer sig aldrig kvar i något grubbleri eller dagdrömmande. I närvaron av mitt högre jag finns inget sådant att lägga fäste vid, det finns inget att fästa vid, det är det som är det magiska. Livet bara flödar fram och mitt i flödet sitter jag och upplever det som sker. Bara upplever och tar emot.

Sinnet vill också planera, strukturera, styra och kontrollera – åhhhh puh vad jag är less på den biten när det är så enkelt och trivsamt att bara flöda med. Livet har ju redan en plan och det är ingen annan än jag som har satt den till verket, allt är liksom tillrättalagt och paketerat in i minsta detalj och ju mer jag förstår det, ju mer jag litar till det, desto mer finns det att upptäcka och ta emot.

Så jag säger bara högt och tydligt till Livet (och alltså mig själv)

Bring it ON

Give it to me

I´m ready

För är det något som sinnet hela tiden snubblar på så är det själva lyftet från startbanan, det vill så gärna, tror sig behöva, stanna upp och fundera (älta) lite till, bara några dagar till, några turer i tankehjulet igen… bara lite till…

Det gäller att verkligen fråga sig är jag redo? Är jag redo att ta emot det som vill ges till mig? Är jag redo att leva livet fullt ut – nu? Alltså inte när jag tiden blir mer mogen och jag är yngre, när barnen flyttat ut och pengarna strömmat till… utan nu, kan jag öppna famnen och vara fullt villig att ta emot allt det goda som bara väntar på att ges till mig? Det betyder att helt släppa taget om hur – när – var och bara ge sig iväg. Gasa iväg själen i en dundrande och mullrande take off rakt ut i famnen på Universum helt utan plan och i total förväntan på att det allra bästa är det som kommer ges.

Expect miracles,
but don´t pick one.

Okänd

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *