Destiny Cards

Ruter KungIgår fick jag en Destiny Cards reading av Lina Wirgård. Jag har känt en längtan att förstå mina Destiny Cards och så träffade Lina under min Sorgehanteringskurs och det visar sig att hon är oerhört kunnig att tyda korten och har starkt intuition, är påläst och skärpt. Så igår gav hon sin reading via Skype.

Jag fick oerhörd glädje utav den, i synnerhet till att förstå min livsuppgift. Ni som följt mig vet hur jag tragglar två steg fram, ett steg bak, med mitt skrivande. Hur armen värker och motståndet växer när jag närmar mig datorn för att skriva på böckerna men inte när jag skriver här på bloggen. Så intressant att iaktta min tydliga prägling just till att skriva på texterna till mina böcker. Och för en tid sedan så bad jag om att få se vad det är inom mig som hindrar mig, jag skrev ett blogginlägg om det. Och nu fick jag svaret… i korten, mitt karma kort är Klöver 3 – även kallat Författarkortet. Karmakortet berättar om vad vi är här för att lära och just jag ska lära mig att bli författare och eftersom det ligger karma i det så är det såklart fyllt med utmaningar för mig. Till skillnad från mina andra kort,  t ex födelsekortet Ruter Kung och Rulerkortet Klöver 8 som är mina styrkor och det som är lätt för mig. Men mitt emot mitt karmakort hade jag Spader 7 som står för tillit. Jag har oerhörd tillit, större än de flesta, så just tilliten är mitt egna vapenkort emot mitt motstånd.

Nu känner jag mig upprymd och glad, jag vet att en av mina stora uppgifter i det här livet är just att jag lär mig författarskap. Korten visar såklart vad skrivandet ska handla om – bekräftar min livsväg med andlighet, arbete, hälsa och livsstil. Lina berättar att tiden är gynnsam nu, full av ”författarenergi” och nästa år möter jag Spader Dam, som kommer med ”självmästerskap” till mig.

Vill du veta mer om dina Destiny Cards så kan du räkna ut dem här. Eller om du som jag vill ha en privat reading (tolkning) och vill ha kontakt med Lina så kan du höra av dig till mig.

 

Kommentarer till “Destiny Cards

  1. Pingback: The calling « Inspire Sofia Norgren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *