Detox’ad och ren

Något är på gång… Jag känner mig detox’ad och ren, renad inom mig. Gamla känslor och tankesätt sveps upp och jag får se dem för vad de är. Jag märker att jag väljer att se på dem annorlunda, göra tvärtom vad jag gjort förut.

Tex om en rädsla kommer och jag förr har sprungit och gömt mig (bildligt talat) så kommer jag nu på mig att möta den helt annorlunda. Instinkten att fly pockar på någonstans, det är som att den knackar utifrån och vill in, den är inte inne nå längre den instinkten. Den är inte jag. Den som är inne, mitt sanna jag, stannar och möter, stannar och agerar annorlunda, stannar och omfamnar mig själv med kärlek. Den gamla instinkten släpps inte in.

Jag har upplevt stora händelser den här helgen. Jag har inte velat skriva på bloggen eller facebook. Det är stort, det är andligt, det är omtumlande. Jag möter något större inom mig själv. Jag är hemma. Och det är så oerhört skönt att finna friden i att komma hem, hem till ljuset inom.

Ljuset (kärleken), när vi väl lever och verkar i det omfamnar det oss totalt och vi lyfts upp och allt det sker inom oss. Det är stort. Det är magiskt. Det är 2012 och det är för oss alla. Mästaren inom vill lysa. Möt upp din mästare.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *