Dreamline

Fick ett ryck och plockade fram pennor och papper… och linjal (nojja på att skriva rakt) och började rita upp en låååång tidsaxel som tar slut strax efter 100. Och där skrev jag mina mål och drömmar i livet. För mig är mål och drömmar numer samma sak. Jag vet att jag kan uppfylla mina drömmar, att allt jag drömmer om är möjligt, att jag kan leva det liv jag vill leva – att det faktiskt är jag som skapar det liv jag lever!

Så för att göra mina drömmar/mål lite tydligare för mig så gjorde jag en lång tidslinje och fyllde den med allt smått och gott. Allt från det viktigaste, hälsan till små materiella önskningar.

Jag blev glatt överraskad när jag såg att det inte fanns så många önskningar kvar. Jag betar av mina drömmar hela tiden, jag lever många av mina drömmar precis här och nu. Jag lever i mångt och mycket det liv jag vill leva. Och det är så magiskt att se det på det här viset, när jag minns tillbaka på hur det var för några år sedan så märker jag hur långt jag har kommit och vilka drömmar som jag redan vågat uppfylla.

För mig är handlar det mycket om mod att uppfylla drömmar. För att leva mina drömmar så behöver jag modet att släppa taget om det gamla och ge mig iväg i tillit mot det nya.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *