Du lyser

Ljuset skiner där ute. Solen belyser snön som gnistrar. Du ser allt det vackra och gläds åt livets rikedom, allt det vackra på Moder Jord. Allt det vackra i naturen.

Nu är det också dags att se allt det vackra i dig. Se att just du lyser. Se att solen du möter, är solen du har inom dig.

Tänk att allt det du ser är en spegelbild av dig. Du kan inte se något som du inte har. Det vackra du ser, är en spegling av allt det vackra i dig. Stillheten i naturen är sen spegling av stillheten inom dig.

Vi besitter alla egenskaper. Vi besitter även rörlighet, storm, lugn, förräderi, falskhet. Allt finns kanske där inom dig, släpp ut det som en stormig dag. Passa på en dag när naturen stormar, att bejaka din egen storm. Låt den få utlopp i skydd av naturen. Du kanske kan gå ut långt i skogen och skrika ut all din frustration och kasta stenar omkring dig. Storma och släppa känslorna fria i tilliten och vetskapen om att du också bestitter en lugn fridfull stillhet inom dig. Att du också är vacker och grann. Att du också har en sol som lyser. Efter regn kommer solsken. Och ack vad skönt det är med solsken efter en gråmulen dag.

Våga vara gråmulen. Ha tillit till att solen stiger upp igen och allt det frusna och kyliga värms upp och fram växer värme, skratt och kärlek!

Du är precis som du ska. Du är en människa med hela naturens krafter inom dig. Våga bejaka dina krafter, våga bejaka hela dig!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *