Ett liv med Oneness

Jag gick min Oneness Awekeningkurs (aug 2012) och sedan dess har mitt (inre) liv förändrats till att innehålla mer frid, glädje och harmoni. Oneness har visat mig min kärna/källa. Lärt mig skilja på sinnets närvaro och själens, och framför allt hur jag kan stanna i den närvaron. Lett mig via stigarna som leder in, till själens närvaro, närmare mig själv. Och även har jag funnit ut vad som leder mig bort ifrån mig själv.

Jag delar med glädje och tacksamhet Onenessläror och energi vidare till dem som önskar. Den 15-16 mars håller jag en Oneness Awakeningkurs/retreat vid Siljan. Det är den 6:e kurshelgen jag arrangerar sedan jag kom hem från Indien som Oneness Trainer i november 2012.

Känn Dig varmt och hjärtligt välkommen att vara med!
Följ länken för mer information.

Sofia Savita Norgren

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *