Flöde i livet

Vilken härlig tid jag går igenom, det händer mycket nu minst sagt. Mycket i den verklighet jag lever men också mycket i min andlighet.

Tänker på den senaste tidens arbeten som formar sig, inom alla mina intressen och dessa fantastiska människor jag inte bara får möjlighet att träffa utan även samarbeta med. Det börjar verkligen flöda in energi i mitt liv, från alla håll.

Jag är just nu som mest tacksam över mina kraftfulla meditationer, mina texter som flödar ur mig, min livsenergi i kroppen, Souldance under Peace & Love, Snigelmammetiden med barnen, nya klienter , meningsfull seans igår och inte minst att jag fått erbjudandet att ligga med min blogg under Jag bryr om mig – jag lever verkligen det liv jag vill leva!

Snart är det några pass sommaryoga på gräsmattan också och yogaretreaten i september och så kommer jag och Leo Hirvelä att hålla en medialutvecklingskurs tillsamman i höst… det känns verkligen att det är 2012!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *