Förstärk det vackra

Mitt fokus går till det som är bra för mig. Till dom människor som verkligen är mina vänner, som alltid finns där för mig. Jag vet att det jag ägnar min uppmärksamhet det ökar, det växer. Som plantan som växer av solljus och näring. Jag ger solljus och näring till det som jag vill skall växa.

Jag väljer att se allt det vackra i mitt liv – allt som är bra för mig i mitt liv. Jag vet att ju mer jag söker det vackra, desto mer vackert finns det för mig att se.

Jag sträcker mig inte ut. Jag stannar istället och vårdar det jag har. Vårdar ömt dom jag har runt omkring mig. Bekräftar och förstärker dom relationer jag har. Ger näring åt dom människorna som betyder allra mest….

Känner tacksamhet för allt i mitt liv!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *