Förtroende och kommunikation

I min önskan att gottgöra min kropp så frågar jag mig vad som mest är skadat mellan mig och kroppen. Och jag ser att jag brustit i att lyssna till kroppen och när jag väl lyssnat så har jag många gånger valt att gå min egen väg ändå. Vissa gånger har jag inte hört alls vad kroppen kommunicerar, andra gånger inte tagit mig tid och intresse att försöka förstå vad den vill säga eller både hört och förstått men ändå inte mött dess behov.

Så med den ökade medvetenheten om hur jag försummat kroppen, dess budskap och behov så påminner jag mig nu om att dagligen, flera gånger om dagen, till det blir en ständig dialog – att ge kroppen mitt förtroende och lyssna till dess budskap. Att uppskatta hur den vägleder mig, visa min tacksamhet och lita på den.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *