Frisläppt

In total blissSpirar av glädje i kroppen, ikväll åker jag till Sätra Brunn och förbereder inför helgen Oneness Awakeningkurs som börjar imorgonbitti. Jag känner mig som en frisläppt häst som galopperar med manen fladdrande, kanske för att jag tänker på de två lyckliga hästarna jag mötte på gatan en tidig gryning för något år sedan när jag gick min morgonpromenad. De galopperade glatt i byn, in total bliss (lycksalighet) över att tagit sig ut på egen hand ur hagen. De utstrålade sådan glädje att det kändes lite vemodigt att knacka på ägarens dörr och avslöja dem.

Jag har ju blivit en liten hemmaråtta, hasar runt mellan köket och lekparken. Sitter på altangolvet insvept i en filt och fångar vårsolen när tillfälle ges. Jag myser och jag trivs. Likväl inser jag hur mycket jag älskar att vara ’ute’ och träffa människor, ute i den andra verkligheten och få vara en del i dess sammanhang och inte bara mötas på nätet. Igår hade jag glädjen att rulla ut yogamattan i Borlänges gamla Tingshus och dela yogan med herrklubben Round Table, sånt tycker jag om. Det ger mig också mening.

Jag inser att jag är en perfekt blandning av Snigelmamma och Businesswoman. Jag trivs som allra bäst när jag blandar dem samman. Och framför allt när jag släpper tanken och föreställningen om att jag måste välja eller tror som jag trodde förr att de skär sig tillsammans. Det är inte sant. De blir en perfekt harmoni, de kan inte bli bättre, jag älskar ju dem båda.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *