Fullbokad

Affirmationer gör skillnad. Som jag har affirmerat så får jag ligga.

Nu strömmar jobben in och min kalender är fullspäckad framöver. Jätteglad är jag givetvis för det och tacksam. Det flödar på och det jag inte hunnit parera för var flödets hastighet och tryck. Nu är det lite för mycket tryck. Jag har ju ”sänt” ut om ett studieår i år och tänkt mig söka inåt och dra mig lite undan. Men det jag ”sände” ut för ett år sedan var arbete och uppdrag, och nu kommer uppdragen.

Jag bugar och tackar. Jag åtar mig dom som känns rätt i hjärtat. Jag lär mig att säga nej och värdesätta min hälsa före arbete. Tänker att det är en bra träning för mig att stå fast vid mitt åtagande mot mig själv, dvs att välja hälsa först. Min hälsa är lika med balans.

Så jag tränas varje dag i att balansera uppdrag och arbete med min egentid, min tid till familjen och barnen, och denna gång skall det viktigaste gå först. Förr om åren har jag sprungit iväg åt fel håll och jag är så tacksam för det nu, för det hjälper mig att finna en annan väg. Vägen mot stress och ohälsa den vill jag inte gå igen.

Så ikväll skriver jag nya affirmationer. Noga utvalda. Tänkta från hjärtat. För jag vet att dom slår in. Det jag sår idag, får jag skörda inom kort.

Jag lever ett liv med livskvalite och balans.

Jag är medveten, närvarande och lugn.

Jag har perfekt balans och harmoni mellan mitt arbete och tid till mig själv och min familj.


 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *