Glammigt

Även om det ser ganska oglammigt ut så vill jag lova att det var lyxigt värre att ligga 90 min och njuta av mjuk och skön Thaimassage idag. Det var en av presenterna jag fick i söndags utav vännerna (familjerna) Waller och Aspell. Man får alltid det man önskar och det blir alltid som jag tänker påminner jag mig själv.

Jag har verkligen ’sänt ut’ efter sköna mysiga behandlingar och nu har jag en hel hög med presentkort i lådan, tre ansiktsbehandlingar, massager (faktiskt hela 9 stycken), nagelskulptering. Nu finjusterar jag önskningen till möjlighet att ta del av dessa behandlingar också, ber om att en barnvakt enkelt och lätt ska uppenbara sig.

På tal om lyx så var vi bjuda i söndags till Pia & Peter på frukost, det var då jag fick mina presenter. Vi är tre familjer som träffas och bjuder vi varandra på frukost någon gång då och då. Jag som är morgonmänniska tycker det är ett toppenbra sätt att umgås på, barnen är pigga och glada (jag med för den delen, jag är inte så vidare social efter 20.o0 på kvällen) och vi får träffas under enklare former. Normalt så är det ganska enkelt att bjuda på frukost, massa pyssel innan då förstås men när sen gästerna anländer så kan man sitta tillsammans och ta del av samtalen. Men herr och fru Aspell är som bilderna visar väldigt ambitiösa och höjer gärna ribban från gång till gång.

Till allas våran glädje!

  

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *