Hälsorapport v 1

Måndag

Har inte fått till någon träning idag. Men planerar för att avsluta dagen med lite lätt Yoga och meditation, Nogge skall ut och jobba natt, så jag kan mysa för mig själv.

Känner mig inspirerad till sundare livsstil. Frukter, smooties, juicer, vatten, bär har jag ätit extra av idag utöver den ”vanliga” kosten. Och så medvetet mindre kaffe. Känner att det händer något i kroppen.

Mentalt jobbar (och jag menar verkligen jobbar) jag med att vända mina negativa tankar, har varit många sådana på slutet då jag längtar till jobb och vardag  och lätt fallit in i negativa tankefällor. Och det blir verkligen fällor, jag fastnar! Så nu håller jag på att jobba på att bryta mig ur dessa och falla in i Positiva tankefällor istället, det blir mycket trevligare så, både för mig och familjen, haha!

Trettondagsafton

Bra dag idag, fick ju åka till jobbet!

Det blev Yoga och promenad i kylan. Hurtade runt älven med Eva, bra när det är kallt, då går jag fortare.

Gick bra med kosten hela dagen fram till kvällen, då slog sötsuget till och jag snodde barnens Bilpåse som dom fått av en snäll farbror, Birger 94 år. Dåligt samvete efteråt. Måste köpa en ny bilpåse och sätta tillbaka innan lördag.

Trettondagen

Ingen rörelse förutom dansen i kyrkan när vi dansade ut julen, den räknas nog inte…eller?

Åt jättegod Köttfärssoppa med massor av rotfrukter som jag gjort, värmande och nyttig. Balanserade upp det med en Kebabtallrik till middag. Stupmätt och illamående. Slocknade som en klubbad … samtidigt med barnen (kl sju)

Mental närvaro och frid idag, sinnesro inom mig – I´m harmony

Torsdag

Full dag med jobb idag och jag njöt av varje sekund! Tacksam! Äntligen lite vardagskänsla.

Tog med promenadskor och värmande tbh, gick en promenad runt Kålgårn på min rast. Uppfriskande! Stolt över att jag planerade in det så väl.

Bra med kosten idag. Sötsugen på kvällen, men det gick över med en Apelsin, wow!

Fredag

Ganska bra dag. Hurtade runt älven med Eva sen eftermiddag, frosten la sig i våra ansikten, haha. Stolt ändå att väder och vind inte påverkar aktiviteten.

Beslut att inte äta godis idag, trots att jag lätt går i fällan fredagsmys. Tuggade tuggummi istället, Toy -nostalgi!

Lördag

Biltur till Rättvik. När jag kom hem var familjen på Forssa BK möte, så jag hade planerat för Yoga och pysmys. Telefonen ringde och energin satte fart, jag blev att jobba istället. Jag älskar att jobba och när man är egen företagare och dom kreativa idéerna sätter fart så är det bäst att hänga på. 

Idag var en riktigt godisdag. Dubbelnougat (2st), lantchips, smågodis. Huu! Gjorde dock en jättefräsch och god sallad till middag, bra med balans, haha

Söndag

Normal kostdag. Smaskade apelsiner till filmen vi såg på kvällen, det går ju bra det med.

En kort promenad, vi var bjudna till vänner och jag gick åt deras håll, Nogge och barnen åkte efter en halvtimme och hämtade upp mig på vägen. Stolt att jag lyckas få till det med planeringen, även om det blev en kortpromenad. 20 min aktivitet är ju det rekommenderade dagsbehovet. Känner ärligt att min kropp mår bäst av mer, allra bäst med ca 45-60 min aktivitet per dag.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *