Hälsorapport v 12

Måndag

Hoppar över promenaden. Mediterar istället. Mediterar faktiskt tre gånger under dagen, givetvis korta stunder på ca 10-15 min, men det passar mig just nu. Avslutar arbetsdagen med Yoga – vilket arbete jag har, hehehe oförskämt lyxigt, säger min elaka röst på axeln – du kan arbeta med vad du vill, ju lyckligare du blir av uppgiften ju bättre arbete utför du, säger mitt hjärta <3

Äter bra idag. Dricker fem koppar kaffe, en för mycket enligt målsättningen jag gjorde igår. Mumsar ett halvt fikabröd (vet inte vad det heter), äter en halva och skyndar mig sen att slänga resten innan det går för långt.

Känner mig låg, ensam, orolig på dagen… stannar och möter, äter lunch ensam och lyssnar till mitt inre. Mår bättre på eftermiddagen och på kvällen är jag i ”normal”form igen. Tacksam

Tisdag

Kaxigt satt jag uppe och pysslade igår… och så försov jag mig imorse, dvs vaknade 05.25 och insåg att jag måste skippa promenaden. Men tog igen det på eftermiddagen istället, småsprang efter Eva, fattar inte hon blir snabbare och snabbare…. vägrar tänka tanken att det kan vara jag som sackar efter, hellre pinas jag av att se hennes glädje när jag får lov att poängtera hennes fart, fnys!

Ätit ganska bra, förutom en bulle. Köpt på mig Mighty Green till mina smooties och proteinpulver, boostar även med Linfröolja. Min hy har blivit mycket bättre på slutet – kan vara resultat efter min vegetariska kost och så tror jag det är för att jag har gudomliga produkter i ansiktet, Dermanord – love it!

Mediterat 15 min i solen, kunde setat hur länge som helst, kom i trance typ

Livet känns lätt och glatt! Tacksam

Onsdag

Morgonpromenad och yoga förgyller dagen, likaså mötet med mina coachingklienter och vännerna i livet!

Äter bra, förutom att jag äter en bars och äter lite för sent på kvällen, i och för sig då bara en smootie, men ändå. Somnar tungt, är riktigt trött på kvällarna.

Mentalt mår jag bra – känner mig lätt till sinnet…. fast tung i kroppen

Torsdag

Masar mig upp för promenad 05.15, fast jag är stuptrött – tänker att det ska ge mig energi som det alltid gör men när dagen är slut känner jag att jag varit för aktiv, fysiskt – kroppen är trött efter promenad och två yogapass á 75 min

Äter bra idag, men salladen till lunchen mättar inte riktigt så jag köper en bars. Till middag äter jag en smootie och knäckemackor. Dricker 5 koppar kaffe, en för mycket enligt min plan. Förresten så ingår det i min plan/strategi att gå morgonpromenad 5 ggr/vecka.

Känner mig trött och pluffsig. Si så där känsla. Lägger mig tidigt. Mentalt känner jag mig tacksam och välsignad – livet är snällt emot mig – bör nog vara än mer snäll emot mig själv bara, det är en nyckel.

Fredag

Morgonpromenad och kvällspromenad – underbart! Känner mig pigg, glad och närvarande. Hämtar barnen vid lunchtid och njuter till fullo av att vara ”Snigelmamman” en eftermiddag – mammalycka. Tacksam för mitt välmående!

Äter si så där, hinner inte äta lunch, så jag äter fil och två knäckemackor istället, Ugnsrostade grönsaker till middag, men problemet är mest att jag mumsar liiiite to much av mammas goda mandeltårta. Annars rätt bra dag, mindre kaffe och mer medvetenhet… förutom mandeltårtan då, hehe

Lördag

Skönt 90 min yogapass på morgonen och avslutar dagen med explosivt CrossFit-pass på Må Bättre… tar i så jag nästan kräks, puh!

Lugn hemmadag med familjen och kvällen avslutas med vännerna på Må Bättre i Falun – härlig blandning!

Äter massa gott – smågodis, dubbelnougat, spagetti och köttfärssås till lunch och tacobuffé till middag. Dricker mindre kaffe.

Somnar lycklig*

Söndag

Promenad, yoga och meditation förgyller dagen!

Ännu en lugn och skön dag med familjen. Njuter!

Äter bra idag, förutom en halv chokladboll, smooties, gratinerade grönsaker, frukt, thé och mindre kaffe – känner mig  energifylld och stark trots att träningsvärken från gårdagens CrossFitPass smyger sig på.

Mår mentalt, själsligt och fysiskt bra – tacksam!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *