Hälsorapport v 13

Måndag

Idag har det funkat bra med både kost och aktivitet. Gick en promenad imorse och hade 75 min Yoga på eftermiddagen. Ätit bra och lagom stora mängder. Druckit mindre kaffe, det kändes bra.

Utav Nogge fick jag Ansiktsbehandling när jag fyllde år. Idag hade jag lyxen att njuta av den hos Eva-Jill på Maxage. Superskönt!

En sväng spårade jag ur, det var när mamma hade sparat en bit tårta till mig. Den mumsade jag glatt i mig och njöt av varje bit, mmm

Nogge poppade Popcorn som vi vräkte i oss framför tv´n, suck. Jag åt fast jag inte var speciellt sugen.

Tisdag

Även om jag idag hade ett skönt Yogapass, så känner jag att min kropp inte är i balans. Jag dras till gósaker och äter för många mackor. Det känns på kläderna. Ett par dagar med urspårning känns dirket. Samtidigt är det lika snabbt resultat åt andra hållet. Vänder min nedåtgående trend som nu pågått ett par dagar och startar om. Kickar igång systemet igen. Saknar morgonpromenderna, men är så fasligt trött där vid fem på morgonen.

Tänker om – tänker positivt. Släpper ut det som får mig att må dåligt istället för att bedöva det med vad jag stoppar i mig.

Onsdag

Idag funkade det bättre med maten. Men känner jättestarkt sötsug, så jag behöver verkligen sanera kroppen från sött efter Påsk. Gick en skön lång promenad. Känner mig ganska lugn och balanserad och det är en sån skön känsla.

Skärtorsdag

Idag började urspårningen som jag hoppas få koll på under helgen. Godis till barnen som dom skall få imorgon nallade jag av. Tvingade Nogge att köpa hem DubbelNougat efter hans kvällsmöte, så illa var suget! Huu!

Städade och handlade inför helgen. Det drog ut på tiden, så när det var dags för middag tyckte jag det var försent att laga något, vi köpte hem från Pizzerian, jag smaskade Kebabtallrik. Jag är en livsnjutare – I know!

Gick iallafall en promenad.

Långfredag

Urspårningen värre än jag kunnat föreställa mig – gigantiskt intag av kolhydrat (och inga nyttiga hälsosamma sådana; Kexchoklad, choklad, tårta, smågodis) idag!

Något vett kvar i knoppen, gick 2 promenader och var på FreePower-pass!

Påskafton

Ja vad säga!!! Påsken har grepp om mig, jag äter alldeles för mycket!

Var till Gävle idag, gick på Ikea och åkte sen in till stan. Gick på min favoritrestaurang ChurchStreet, åt megastor portion med Breast of Chicken och drack en öl. Tuppade av i bilen på vägen hem, men trots välfylld buk så traskade jag iväg på promenad. Skönt!

Påskdagen

Provar jeans i garderoben, dom gamla som jag lyckas få på mig (och det är inte alla) tränger i midjan, tights är favoritplagget just nu, suck! Tights och tunika försöker jag gömma magen i. Not good!

Mycket mindre godis idag, men ändå – jag äter godis en dag till!!!!

Traskar längre morgonpromenad, superskönt när fåglarna kvittrar, solen just gått upp och det doftar vår – love it!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *