Hälsorapport v 14

AnnandagPåsk

Nu äntligen börjar jag ta mig ur påskträsket och midjeomfånget vänder förhoppningsvis åt andra hållet inom kort. Längtar efter mina favvoJeans!

Gick 2 promenader idag, lovely!

Vänner kom hit på eftermiddagen med het kycklinggryta och ris, mumsigt och lyxigt att få hem gäster MED mat och en ruskigt smarrig god kladdkaka…

Nöjd och glad med min påskhelg som jag tillbringat med familj och vänner och i mycket vila. Lite i agendan skapar stort utrymme i min bröstkorg – det blir liksom lättare att andas!

Tisdag

Jobbat några timmar på förmiddagen, haft lunch Yoga, ätit goda rester från igår med bäste vännen, fixat frissan, köpt mig en stor vit Buddha, promenerat med andra bästa vännen, gosat med barnen, nu blogg, och sen härlig tidning till kvällsläsning / perfekt tisdag!

Onsdag

Idag har jag haft en bra dag. Lagom med jobb. Mycket tid till mig själv, familj och vänner. Ätit ganska bra. Inget godis! Och startade upp med en morgonpromenad.

Hjälpte en vän med Homestyling då hon har sitt hus till försäljning och skall ha visning. Jag blev överraskad av hur roligt jag tyckte det var. Jätteroligt! Känner att jag vill ha mer utrymme i mitt liv för kreativitet. ”Skreativ” som jag kallar det när jag sitter och skriver, det mår jag bra av märker jag till min förvåning. Förvånad, eftersom jag nyss kommit på det, har inte upptäckt skrivlusten förrens nu. Tacksam!

Torsdag

Ungefär lika dag som igår, med innehåll, kost och motion.

Var faktiskt till min vän igen och piffade till det sista inför kvällens visning, snittade blombuketter, tände ljus, plockade undan och tog faktiskt med en vit lyckobuddha som jag tänkte kunde hjälpa till och höja budgivningen. Nu håller jag tummarna.

Satt uppe och jobbade lite sent vid datorn. Gav mig själv ingen nedvarvning. Och när jag sen skulle sova kände jag mig stressad och orolig. Men det är ingen fara. Jag hade missat min återhämtning. Bra att bli påmind ibland, så jag sköter mig framöver.

Fredag

Gick jättebra hela dagen med kost och motion. Väntade hem Nogge från jobbet innan jag kunde traska min promenad, och det visade sig vara perfekt tid, för då sprack det upp och solen sken.

Styckade upp världens fat med frukter tills vi skulle få besök, tänkte köra på den hälsosamma linjen. Men se, det höll inte. Vännerna hade med sig kladdkaka & Grädde!!! Mumsade tills magen stod rätt ut och då tröck jag i mig en halv bilpåse, suck!

Lördag

YogaWorkshop hela dagen på Må Bättre! Vi står i positioner och finjusterar och sträcker. Musklerna kopplas på till 100% och inget lämnas åt slumpen, kroppen öm och trött när kvällen kommer. Men det är så skönt! Och dagen har varit givande och inspirerande!

Ätit ganska bra  – FÖRUTOM allt smågodis som jag tryckt i mig FAST jag inte tycker det är speciellt gott. Nu äter jag bara godis på fredagar & lördagar igen. (Ett tag var det lördag-hela-veckan). Men ändå blir jag så less på mig själv när jag äter fast jag inte är sugen eller ens tycker det är gott – skärpning! Men nu är jag iallafall så spyless att jag lätt borde klara mig utan tills nästa fredag.

Söndag

Några timmar yoga. Öm i kroppen sen all yoga igår. Men ändå skönt med träningsvärk, nya muskler hittas, eller rättare sagt blåser liv i gamla.

Startade upp dagen med morgonpromenad. Gick sen 50 min på eftermiddagen också. Och en skön cykeltur med familjen i vårsolen.

Mår jättebra av våren och solen – känns så hoppfullt!

Godis kvar i skåpet. Nallade en Toblerone och några bilgodisar ur barnens godisförråd… Jag vet, det är illa!!! Äter godis på en söndag. Äter mina barns godis som dom sparat  till nästa lördag. Jag är en eländig förebild när det gäller gósaker just nu!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *