Hälsorapport v 2

Måndag

Energifylld idag, skönt med vanlig vardagsvecka igen, looove it! Började med morgonpromenad.

Jättebra med kosten, ätit regelbundet, druckit mycket vatten. Handlat utan att det slank ner nå gósaker i korgen. Druckit lite kaffe.

Tisdag

Trots att jag har gått upp 2 kg under helgdagarna, så känner jag mig energifylld och stark. Idag på Yogan kände jag mig starkare och uthålligare än någonsin. Helt säker på att energin i kroppen beror på att jag lagt till nyttigare kost, fruktgröten, juicer, apelsiner, mer frukt och grönt. Dricker också Aloevera och massor av vatten och mindre kaffe.

Onsdag

Började med morgonpromenad kl 05.20, den gav energi hela dagen! Funkar bra med mage och kost nu. Lite för lite träning bara.

Torsdag

Min födelsedag – mumsade på glutenfri semla från Almas, mmmm Fick kaffemaskin, så det blev många härliga koppar kaffe på nymalda bönor! Ingen träning. Själsligt härlig dag. Fysiskt inte så bra, men tar nya tag imorgon…

Fredag

Nya tag, hmmm! Vi är tre som har glutenintolerans i min familj, köpte 3 semlor till igår. Det var bara 2 av oss som kom,så en semla blev över… Den slank ner idag till morgonfikat med DIÖS-killarna, bjöd nämligen dom på fika idag.

Fredagsmys… Ingen promenad. Inge bra dag med andra ord. Och det kändes. För när kvällen kom, låg jag och vände och vred i sängen, kände mig deppig och full med negativa tankar.

Lördag

Beslut igår kväll när jag deppade, att idag skulle bli en aktiv dag! Började med morgonpromenad, själslig läkande, släppte ut tårar och sorg medans jag gick. Pratade för mig själv, eller egentligen med han/hon/den/det ”där uppe”. Kom hem stark och energifylld – glad! Åt frukost, packade matsäck och for med familjen och åkte skridskor.

Efter lunch gick jag runt älven med ett par vänner. Uppfriskande!

Avslutade med god mat på restaurang i Falun – och ett glas vin.

Känner mig positiv och i fas igen. Mina verktyg fungerar! Glad att jag har förstånd att använda dom. Tacksam!

Söndag

Upp i ottan med Oscar. Nogge och Maya sov. Han ville spela Tv spel, så jag rullade ut Yogamattan, tände ljus och satte på ljuvmusik. Tränade Yoga ca 30 min iaf, skööön start på dagen!

Ganska bra med kosten, förutom alla koppar kaffe. Kaffemaskinen jag fick i födelsedagspresent gör supergott kaffe, farligt gott…mmm

Sprintade runt älvpromenaden med Eva, verkade som hon ätit nått uppåtstärkande, jag hade svårt att hänga med. Men det är ju så jag vill ha det. Effektivt!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *